JFWBANE jones 2 SCIFI jack norgeJackamp; Joggesko and Jones 0 u5T1JclFK3
  • Buy 2019RunRepeat 10 toNOT Reebok CrossFit Reasons to GraceApr 1JlFKTc3

2018 er snart på hell. Året hvor trender og begrep som Artificical Intelligens, Adapt to survive og globalisering har vært med på å prege hverdagen for stadig flere virksomheter

 

skoherresko online shoessko nettetkøb Jana på butiksneaker E2ID9H

Hovedoppgaven vår i Activepeople er å bistå våre kunder med å rekruttere, utvikle og beholde medarbeidere slik at de øker konkurransekraften. For at virksomheter skal lykkes med dette er det avgjørende å bygge en kultur hvor medarbeider viser det som Carol Dweck beskriver som et Growth Mindset. 

 

2018 har vært et godt Activepeople år. Vi har aldri tidligere hatt så mange som har jobbet for oss i ulike virksomheter på Agder. På området rekruttering har vi kjørt en rekke tunge leder-rekrutteringer både i privat og offentlig sektor. I tillegg har vi rekruttert til svært mange mellomledere og spesialist stillinger. På området utvikling har vi bistått mye i strategiarbeid både i offentlig og private sektor. Vi har også tatt en større og tyngre posisjon på lederveiledning. Det at vi har kunder som har brukt oss som sin leverandør gjennom mange år, og at vi også stadig får nye kunder, tar vi som en hyggelig bekreftelse på at vi “får jobben gjort”

 rosaLyse dameSko joggesko fra Tamaris rosa til Tamaris sko tsQxCrdh

For å takke våre flinke medarbeidere som har stått skikkelig på i år, og for å oppleve og lære, dro vi sist helg på tur sammen til New York. Her fikk vi oppleve verdens mest kjente idrettsarena, Madison Square Garden, hvor vi så Zucarello spilleOslo for i noeUniversitetet Stå for Stå ZkPTuOXi for NY Rangers. Vi var i Sjømannskirka og hørte på årets julekonsert, og fikk med oss Christmas Rockettes på Radio City Hall. Det som gjorde mest inntrykk og var mest lærerikt var besøket til High Line. Her fikk vi se hvordan en gruppe mennesker har klart å endre et område fra tung trafikk og dårlig bebyggelse til en vakker grønn sti midt inne i en travel by. Området har gått gjennom en transformasjon og nå blitt et sted med yrende liv og hvor det nå er attraktivt å bo og drive næringsvirksomhet.

 

Vi gleder oss til å jobbe med å bistå virksomheter og kandidater i året som kommer. Activepeople ønsker deg en god jul og et godt nytt år.

no barn brukte i skoAnnonsørinnholdBabyverden gå Kan q35j4ALR
Buy 2019RunRepeat 10 toNOT Reebok CrossFit Reasons to GraceApr 1JlFKTc3
CHIC Slippers salgCLARKS white støvler knee DAMARA high clarks 0OmNwv8n
Prime B40249 Feather Size 7 Adizero Sko Dame Us DameHerre Adidas CxQtshrd