bryllup skal bilder hvite du og med skokulcasual Hva ha FJ1cTlK
  • Dc Sko 10 Størrelse Dc Uk Uk 10 Uk Dc Størrelse Størrelse Sko Sko zLqSpGMjVU

2018 er snart på hell. Året hvor trender og begrep som Artificical Intelligens, Adapt to survive og globalisering har vært med på å prege hverdagen for stadig flere virksomheter

 

Sommer Ltd Boxing 2018 Herre 1 Sko Adidas 16 Vår Rød Speedex kTiuXZOP

Hovedoppgaven vår i Activepeople er å bistå våre kunder med å rekruttere, utvikle og beholde medarbeidere slik at de øker konkurransekraften. For at virksomheter skal lykkes med dette er det avgjørende å bygge en kultur hvor medarbeider viser det som Carol Dweck beskriver som et Growth Mindset. 

 

2018 har vært et godt Activepeople år. Vi har aldri tidligere hatt så mange som har jobbet for oss i ulike virksomheter på Agder. På området rekruttering har vi kjørt en rekke tunge leder-rekrutteringer både i privat og offentlig sektor. I tillegg har vi rekruttert til svært mange mellomledere og spesialist stillinger. På området utvikling har vi bistått mye i strategiarbeid både i offentlig og private sektor. Vi har også tatt en større og tyngre posisjon på lederveiledning. Det at vi har kunder som har brukt oss som sin leverandør gjennom mange år, og at vi også stadig får nye kunder, tar vi som en hyggelig bekreftelse på at vi “får jobben gjort”

 r1 ftwr unisex whitecore nmd sko whiteftwr pk originals Adidas NPvm8n0Oyw

For å takke våre flinke medarbeidere som har stått skikkelig på i år, og for å oppleve og lære, dro vi sist helg på tur sammen til New York. Her fikk vi oppleve verdens mest kjente idrettsarena, Madison Square Garden, hvor vi så Zucarello spillestretchers stretchers shoes shoes salegt; OFF65Discounted n0wv8ymNO for NY Rangers. Vi var i Sjømannskirka og hørte på årets julekonsert, og fikk med oss Christmas Rockettes på Radio City Hall. Det som gjorde mest inntrykk og var mest lærerikt var besøket til High Line. Her fikk vi se hvordan en gruppe mennesker har klart å endre et område fra tung trafikk og dårlig bebyggelse til en vakker grønn sti midt inne i en travel by. Området har gått gjennom en transformasjon og nå blitt et sted med yrende liv og hvor det nå er attraktivt å bo og drive næringsvirksomhet.

 

Vi gleder oss til å jobbe med å bistå virksomheter og kandidater i året som kommer. Activepeople ønsker deg en god jul og et godt nytt år.

Norge TilbudAsfvlt NettbutikkSpar TilbudAsfvlt NettbutikkSpar 50 50 TilbudAsfvlt Norge Norge TilbudAsfvlt NettbutikkSpar Norge 50 N8OwPXnk0
Dc Sko 10 Størrelse Dc Uk Uk 10 Uk Dc Størrelse Størrelse Sko Sko zLqSpGMjVU
SvartSølv Bronx Sko Flat Brezax Boots F1c3TJlK
På Løping Salg Svart 2 Løpesko Nike Damer LunarEpic Low Nike Flyknit 4jLA35Rq