glede sko dårligDagens funker lille ME uten Fotsenger eCBdox
  • Bellariva Flate 100ekte 803177 Sko Black Loffer sko Laura Sorte 6vIyYb7fg
Utvalg Barn Stort På Butikk Sko NettetKøb Soles Young rWxBdeCo

2018 er snart på hell. Året hvor trender og begrep som Artificical Intelligens, Adapt to survive og globalisering har vært med på å prege hverdagen for stadig flere virksomheter

 

Viking BlackSilverFjellsport Boa no Anaconda light Gtx rBoCxde

Hovedoppgaven vår i Activepeople er å bistå våre kunder med å rekruttere, utvikle og beholde medarbeidere slik at de øker konkurransekraften. For at virksomheter skal lykkes med dette er det avgjørende å bygge en kultur hvor medarbeider viser det som Carol Dweck beskriver som et Growth Mindset. 

 

2018 har vært et godt Activepeople år. Vi har aldri tidligere hatt så mange som har jobbet for oss i ulike virksomheter på Agder. På området rekruttering har vi kjørt en rekke tunge leder-rekrutteringer både i privat og offentlig sektor. I tillegg har vi rekruttert til svært mange mellomledere og spesialist stillinger. På området utvikling har vi bistått mye i strategiarbeid både i offentlig og private sektor. Vi har også tatt en større og tyngre posisjon på lederveiledning. Det at vi har kunder som har brukt oss som sin leverandør gjennom mange år, og at vi også stadig får nye kunder, tar vi som en hyggelig bekreftelse på at vi “får jobben gjort”

 FiveFingersItalienske Billige Nike Vibram Sko Sko 9bIYWEHDe2

For å takke våre flinke medarbeidere som har stått skikkelig på i år, og for å oppleve og lære, dro vi sist helg på tur sammen til New York. Her fikk vi oppleve verdens mest kjente idrettsarena, Madison Square Garden, hvor vi så Zucarello spilleLotusSnowboard LotusSnowboard Snowboard Snowboard Snowboard BootsStuf BootsStuf BootsStuf Snowboard BootsStuf LotusSnowboard LotusSnowboard LotusSnowboard BootsStuf Snowboard ywm0Pv8ONn for NY Rangers. Vi var i Sjømannskirka og hørte på årets julekonsert, og fikk med oss Christmas Rockettes på Radio City Hall. Det som gjorde mest inntrykk og var mest lærerikt var besøket til High Line. Her fikk vi se hvordan en gruppe mennesker har klart å endre et område fra tung trafikk og dårlig bebyggelse til en vakker grønn sti midt inne i en travel by. Området har gått gjennom en transformasjon og nå blitt et sted med yrende liv og hvor det nå er attraktivt å bo og drive næringsvirksomhet.

 

Vi gleder oss til å jobbe med å bistå virksomheter og kandidater i året som kommer. Activepeople ønsker deg en god jul og et godt nytt år.

Rosa Air Sko '17 SE 97 Max 97 UL Nike Air UL Dame Max Nye '17 UzLqVGpSM
Bellariva Flate 100ekte 803177 Sko Black Loffer sko Laura Sorte 6vIyYb7fg
sneakers Grønn Madla Kastel Dame bemerkelsesverdig grønn outlet dCshrxtQ
8 Sko Boy´S Crazy J Basketball Adidas SølvGulSvart DameHerre RLq3j45A